Online adverteren

Online adverteren is de perfecte manier om je website te promoten en je conversies een boost te geven. Het stelt je in staat de juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon te laten zien, tegen een betaalbaar budget.

De meest bekende vorm van online adverteren is Google AdWords. Je kent ze wel, die advertenties boven en onder de Google zoekresultaten. Maar dit is lang niet alles. Gezien de digitale evolutie niet stil staat, komen er steeds meer technieken en kanalen bij. En dus ook meer online advertentiemogelijkheden. Denk maar aan adverteren op Facebook, Instagram of Gmail. Online adverteren biedt voor ieder wat wils!

Voordelen van online advertising

Kort & krachtig adverteren

Met online adverteren is het mogelijk om op een korte termijn heel wat nieuwe bezoekers naar je website of fysieke winkel te trekken of je merk/product/dienst snel in de kijker te zetten bij een ruim publiek.

Doelgericht adverteren

Nationaal, regionaal of eerder lokaal? Nieuwe bezoekers of mensen die al eens op je website zijn geweest? Mensen met interesse in renovatiewerken of een interesse in gordijnen? Met online advertising krijg je heel wat targeting opties die ervoor zorgen dat je zeer gericht kan gaan adverteren.

Adverteren voor elk budget

Je hoeft niet over de grote marketingbudgetten te beschikken om aan online advertising te doen. Zelfs met een beperkter budget kan je al mooie resultaten halen. Dit maakt dat online adverteren prefect toegankelijk is voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Bewust, efficiënt en gecontroleerd adverteren

Het grootste voordeel van online adverteren is dat alles meetbaar is. Je kan perfect meten hoeveel de online kanalen jou opgebracht hebben en deze resultaten gebruiken om de campagnes verder te optimaliseren, om uiteindelijk zo veel mogelijk winst te behalen.

Vormen van online adverteren

Zoekmachine adverteren

Spreek de mensen aan terwijl ze op zoek zijn naar jouw product of dienst in Google. Door slim gebruik te maken van relevante keywords, advertenties en biedingen per klik zorg je ervoor dat jouw advertentie op het juiste moment bovenaan verschijnt in de zoekresultaten.

Meer weten?

Banners in het Display netwerk

Toon jouw beeldadvertenties aan een relevante doelgroep terwijl zij surfen op andere websites. Kies zelf op welke websites je wil verschijnen of target op de interesse van de surfer. Het ideale medium om nieuwe bezoekers aan te trekken en awareness te creëren.

Ontdek meer

Adverteren op Youtube

Zet jouw bedrijfsfilm of reclamespotje online in de kijker via YouTube. Het perfecte medium om te combineren met andere kanalen en je naamsbekendheid te verhogen tegen een lage kostprijs. Vergeet niet, YouTube is de 2de grootste zoekmachine. Hier wil je niet ontbreken!

Ontdek er alles over

Adverteren op Social media

Verhoog het aantal likes van je Facebookpagina, je aantal volgers op Twitter of boost de traffic naar je website. Sociale media bieden heel wat advertentiemogelijkheden die je bedrijf, product of dienst meer bereik & bekendheid geven en je imago boosten.

Hoe? Ontdek het hier

Gmail Sponsored Promotions (GSP)

Bereik een relevant doelpubliek binnen het postvak in van hun Gmail inbox, zonder te beschikken over hun e-mailadres. Jawel, het kan! De targetingmogelijkheden van GSP zijn oneindig wat het medium perfect maakt voor branding.

Zo pak je het aan

Remarketing

Overtuig de mensen die al eens op je website zijn geweest. Remarketing is de ideale manier om je conversies te verhogen door de bezoekers die twijfelen nog dat extra duwtje in de rug te geven of cross selling en herhaalaankoop te stimuleren.

Ontdek het hier

Discover marketing gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website aangenamer te maken.

Welk kanaal moet ik nu precies inzetten?

Samen met jou bekijken we wat je concrete doelstelling is en wie je wil gaan bereiken om vervolgens de beste online mediamix samen te stellen.

Ook zij kozen voor een betere online aanwezigheid